Däckbyte

Vi sköter ditt däckbyte

Är det dags för ett däckbyte? Vi erbjuder däckbyte inför varje säsong och vi gör det till väldigt låga priser. Hos oss betalar du endast 249 kronor för att byta samtliga fyra däck. I samband med att vi byter dina däck så kan vi även kontrollera skicket på de gamla.

Skulle exempelvis dina vinterdäck visa sig hålla ett sämre skick än förväntat så varskor vi dig och ger dig gott om utrymme att beställa nya så att du blir väl förberedd inför nästa vintersäsong. Vi kan även hjälpa dig med goda råd gällande däck och om du vill så kan vi sköta om beställningen.

Kontakta oss för en däckomläggning

Vi erbjuder även däckomläggning. För en summa om 200 kronor/däck så sköter vi din däckomläggning, sätter de nya däcken på fälg och balanserar hjulen så att de inte slits ojämnt.

Vi har även möjlighet att återvinna dina gamla däck i samband med omläggningen. Det är en punkt som ligger oss särskilt varmt om hjärtat. I samband med allt vårt arbete så sätter vi miljön i första rummet. Vi återvinner allting och återanvänder det som är möjligt att använda i andra sammanhang.

Lämnar du din bil till oss för en reparation så kan du också göra det i vetskap om att du gör miljön en tjänst. Vi minimerar allt spill i verkstaden och sätter en ära i att vara en ren. miljövänlig bilverkstad i Gävle.

däckbyte bilverkstad gävle

Prisvärda däckbyten och däckomläggningar